tirsdag den 18. marts 2008

Hov der er lyd på

Jeg sad og kiggede på nogle af de andre blogs der er lavet. En har foto, mens en anden har diasshow. Hov musik. Jeg har da ikke startet noget musik. Kommer det fra bloggen? Hvordan f..... gør man det. Efter lidt søgen fandt jeg opskriften. Ind på en hjemmeside...find noget musik....kopier et link.... Så langt så godt. Skal sættes ind..da...da...dum......sættes ind....sættes ind hvor? Det tog lidt tid. Jeg fik det sat ind, men fik det ikke gemt. Egen blog stadig uden musik. Nå forfra. Husk gem. Hvad kan man ellers tilføje? Et kig rundt afslørede hurtigt diasshow og mulighed for at sætte foto ind. Det blev sku meget godt, hvis jeg skal sige det selv.

Nu er det så bare at holde styr på hvad man laver at disse 23 ting. Måske en liste om de aktiviteter jeg har gennemført? Det har jeg nu tilføjet.

Nå ja undskyld til dem jeg har forulembet bare fordi jeg ikke kunne få armene ned efter denne succes oplevelse.

mandag den 10. marts 2008

Andre ting

Uge 11



Så fik jeg lavet både en igoogle og en netvibes forside. Jeg synes umiddelbart ikke der er de store forskelle på de 2. Jeg tror mest på, at jeg kommer til at bruge igoogle. En rigtig tidrøver. Sjovt at lave faneblade med tema, i stedet for at prøve at presse det hele ind på første side. Jeg fik lavet et faneblad med formel1 nyheder udover forsiden. Så har jeg lagt en genvej ud på skrivebordet så jeg også kan starte IE op med den som første side.

onsdag den 5. marts 2008

Hele 23 af slagsen

Uge 10:

Ugen har budt på at få genopfrisket en kode til min gmail som jeg oprettede for et år siden. Jeg havde for en gangs skyld oprettet en kode efter et høj teknologisk princip ud fra et snedigt system som alligevel havde en vis logik. Ja goddag. Væk var alle gode intensioner og i stedet velkommen til en tekst om at kodeord eller login der ikke var korrekt. Selv sikkerhedsspørgsmålet havde jeg valgt efter styrker 12 på sikkerhedsskalaen=mulig). Hvad er dit bibliotekskortnummer? Den skulle jo være let nok. Ja goddag.

Så var det den alternative e-mail adresse med efterfølgende link. Koden blev rettet og jeg har lært min lektie. Koden skal jo være vanskelig så andre ikke gætter den, men nu er den skrevet ned i et word dokument som jeg har beskyttet med med kode så andre ikke får fat i min super vanskelige og meget avancerede kode.

Punk 2 for denne uge blev denne blog. Hvis du har erfaringer med koder eller tips til hvad man låser et word dokument op så hører jeg gerne fra dig.