tirsdag den 27. maj 2008

Flick me

Så har jeg oprettet en profil på Flickr. No problemo. Jeg har kigget lidt rundt på flickr, især efter en kort introduktion af vores Grøndlandske forbindelse Jesper. Han har flere rigtig flotte billeder inde på Flickr. Ros til Mr. A..

Ansigtet i bogen på nettet

Jeg har nu brugt facebook i 2-3 måneder. Det er en rigtig tidsrøver. Jeg har mest brugt den til at søge efter gamle bekendte og filmquiz'er. Det er morsom, spændende og kan helt sikkert også bruges til mere fornuftige ting end dem jeg har valgt. Det er seriøst og uansvarligt på en gang. Det kan helt sikkert misbruges og man skal helt sikkert bruge Facebook med en sund portion skepsis og ikke vise mere af sig selv end man har lyst til. Der er masser af skræmme eksempler, sådan er det med alt nyt. Sådan er det med nettet.

Som betjenten på Hill Street altid sagde; "vær forsigtige derude".

Så blev det tid til chat

Der er for mit vedkommende blevet brugt en del tid på messenger live. Jeg har sammen med en kollega brugt tiden på voice beskeder, altså indtalte beskeder. Det har den fordel frem for at skrive sine beskeder kan de indtales. Det kræver så blot at man ved hvad man vil sige og så gør det højt og tydeligt. Der skal lige lidt øvelse til. At oprette en dele mappe var der tilgengæld ingen ben i.

Så er der også blev tid til at installere googletalk, men endnu ingen tid til at bruge det.